Korjausrakentamispalveluita tarjoavan Pohjan Kruunu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Joni Kiiskilä Helsingistä. Samalla Pirkanmaan aluepäälliköksi on nimitetty Eero Juurakko.

Pohjan Kruunun perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Urmas Tiits siirtyy koulutuspalveluyritys Aiko Academy Oy:n toimitusjohtajaksi.

”Olen erittäin kiitollinen Urmakselle pitkästä yhteistyöstä. Pohjan Kruunu on luonut hyvän maineen itselleen tekemällä työnsä poikkeuksetta hyvin. Rakennus- ja kiinteistöalalla jos missä on työn jälki ratkaisevaa, jotta maine ja sen myötä töiden määrä säilyy ja kasvaa. Yrityksen luotsaamista jatkaa julkisivurakentamisen pitkän linjan ammattilainen Joni Kiiskilä, jonka kanssa viemme toimintaa edelleen eteenpäin, tavoitteena selkeä laajeneminen ja uusien palvelujen lisääminen yrityksen toimintaan. Korjausvelkaa Suomessa riittää.” toteaa Pohjan Kruunu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Juurakko.

Pohjan Kruunu Oy:n erityisosaamista ovat julkisivuremontit ja -maalaukset ja yritys on juuri tuomassa valikoimaansa levyrappauksen, joka laajentaa palvelua entisestään. Lisäksi maanrakennus: yrityksellä on nyt oma kaivuripalvelu. Yrityksen liikevaihto oli n. 2,2 m€ vuonna 2019 ja yritys työllistää kesäkauden sesonkiaikaan alihankkijat mukaan luettuna yli 50 henkilöä. Suurin osa töistä tehdään pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Jatkossa Joni Kiiskilä johtaa koko yritystä ja erityisesti pk-seudun toimintaa. Pirkanmaan operaatioista vastaa Eero Juurakko.

Yhteystiedot:

Pohjan Kruunu Oy tj Joni Kiiskilä, puh. 044 329 2386, joni.kiiskila@pohjankruunu.fi

Pohjan Kruunu Oy aluepäällikkö Eero Juurakko, puh. 045 275 7226, eero.juurakko@pohjankruunu.fi

emoyhtiö Juurakko Päämaja Oy tj Timo Juurakko, puh. 050 598 7301,  timo@juurakko.fi